Whocopied.me

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er CMO i Ofir og har flere startups under bæltet. Senest Statum, der bl.a. er kendt fra Løvens Hule. På marketingssiden kan jeg bidrage med sparring om growth hacking og branding. Jeg har bygget det førende rekrutteringsbrand for startups på et minimalt budget. Fra Ofir har jeg omvendt erfaring med et stort 7-cifret budget. På founder siden kan jeg bidrage med sparring til kommerciel- og personale vækst. Jeg har både erfaring med venture og bootstrapping.


Min profil

I min startup rejse har jeg været med til at rejse ca. 2.000.000 kr. i investering og derefter at opbygge en organisation. Jeg har været ansvarlig for at bygge Statums brand i en usexet branche samt at bygge en marketings-motor, som har gjort nogle af Danmarks mest succesfulde scale-ups til kunder i Statum. I bedste iværksætterstil er jeg alsidig, så slå endelig på tråden, hvis du mener, at jeg kan hjælpe.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.