Whocopied.me

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Igennem de sidste mange år har jeg været med til at skabe forandringer, og sikre vækst for de virksomheder jeg har arbejdet for og gjort det med stor succes. Enten ved at skulle opbygge en ny afdeling, eller udvikle nuværende og skabe et nyt værdisæt og salgskultur.

De redskaber og værktøjer ønsker jeg at give videre og lære fra mig. Kernen er at få sat en retning i samarbejde med sælgerne, således at de ved hvad der er vigtigt for virksomheden.

Dernæst sikre at værktøjskassen er på plads for sælgerne, og samtidig sikre at organisationen kan supportere sælgerne, således at de bruger tiden på landevejen, samt får den interne support når kunderne bringes til bords.

Samtidig skal der laves udvikling og træning af sælgerne, som jeg mener er en meget vigtig del af ens salgskultur. Jeg har yndet at tage ud sammen med sælgerne på sambesøg for at støtte deres udvikling og støtte dem i salget.

Det er vigtigt, at man som leder går forrest og ”rydder vejen” for forhindringer – så sælgeren kan få succes. Dertil sikres et højere aktivitetsniveau. Flere møder = mere salg = vækst. Har sælgerne succes , så har du det også.


Min profil

Ydermere har jeg erfaring indenfor transport og logistik, hvor jeg arbejder med at rådgive og vejlede virksomheder omkring bla. E-handel og hvilke løsninger man som virksomhed bør kigge på i forhold til sine kunder og ikke mindst hvor man bør være tilgængelig online / offline.

Rådgivningen spænder bredt alt fra hjælp til import / eksport af forsendelser og muligheder til opsætning af B2C løsninger til Europa, Kina og internationalt samt benchmark af priser og setup.

Jeg er, foruden coach, også samarbejdspartner i Startup Central - med løsningen GreenWay Logistics.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.