Whocopied.me

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er 29 år gammel og bor i København.

Med en bachelor i Europæisk Business fra Copenhagen Business School har jeg en generel forståelse for at drive og lede virksomheder. Jeg ved meget om, hvordan virksomhederne styrer og udvikler deres aktiviteter i Europa og internationalt.

Dette med særligt fokus på økonomiske forhold, organisering men også forståelse for forretningsstrategien i forhold til virksomheder i vækst og udvikling.

Jeg har stor interesse for Startup-verden. De seneste år har hun arbejdet for virksomhederne Happy Helper, Hilfr Aps, Mover Systems og Chabber Aps, og dermed tilegnet sig erfaring inden for iværksætteri.


Min profil

I dag er jeg fortsat ansat hos Chabber Aps som Community Manager, hvor min rolle er at sikre at deres Chabbere har det godt, at varetage deres Costumer experience og sørge for, at de opnår kundetilfredshed ud fra deres fastsatte OKR’s (objective and key results).

Efter 10 år i forskellige brancher har jeg gang på gang oplevet, at kundesupport/operations/user experience/costumer experience ikke prioriteres – til trods for, at det er en utrolig vigtig del af virksomheders opstart og fremtidige udvikling.

Jeg kan hjælpe med rådgivning inden for kundesupport, rekruttering og brugen af forskellige kommunikationskanaler såsom Intercom, Zendesk, Freshdeks, Slack, Asana, Planday, Sling, MailChimp og E-conomic.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.