Whocopied.me

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg hjælper med at afklare om din idé, dit design og varemærke kan beskyttes eller om du krænker andres rettigheder, samt mulighederne der ellers er.

Vi i huset hjælper dig processen og hjælper dig med at se ind i din forretning. Vi anbefaler ALDRIG dig at bruge penge hvis vi ikke kan se din forretningside.

Vi har specialiceret os i at arbejde med iværksættere.


Min profil

Jeg er uddannet maskiningeni√łr, hvor jeg har bygget special maskiner og interntransportanl√¶g. Hvor efter jeg har bygget en produktion op incl. ERP, indk√łb, priser mm. Derefter har jeg v√¶ret knap 15 √•r i det der i dag hedder Erhvervshus Nordjylland, hvor jeg specialiserede mig i rettigheder, CE m√¶rkning og funding. Jeg har gennem tiden hjulpet mere end 1000 virksomheder og iv√¶rks√¶ttere med deres udfordringer. Jeg er hurtig til at forst√• din id√© og god til at spare med dig omk. mulighederne, jeg kan ogs√• hj√¶lpe med at produktmodne dit produkt i mange tilf√¶lde.

I dag arbejder jeg ved Larsen & Birkeholm A/S, som er et patentbureau hvor vi hjælper folk med at sikre deres rettigheder, patenter, varemærker, designs. Jeg brænder for at skabe en forretning sammen med dig med baggrund i dine rettigheder.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.