Whocopied.me

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

S√¶t den lyn-snakkende telefons√¶lger p√• hold! F√łr du lader nogen binde dig til et dyrt marketing-abonnement, er det en god investering at give mig et kald.

Alt for mange små virksomheder brænder formuer af på marketing-tiltag uden effekt.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at undgå. Gennem mit arbejde med at skrive marketingtekster og rådgive virksomheder har jeg både fået et stort netværk af hæderlige marketing-eksperter og mange erfaringer, som du kan nyde godt af.

Derfor kan jeg sikre dig de bedste kontakter til marketing-opgaven. Uanset om du har brug for input til at kaste dig over marketing-opgaverne selv, eller du vil lægge opgaverne ud til andre.


Min profil

Jeg er marketingrådgiver i nonprofit-kompetencehuset Dansk Produktions Univers. Du kan få min personlige sparring om marketingstrategi, valg af medier, SEO, PR og tekstforfatning. I vores marketingafdeling kan du også få hjælp til design og udvikling af hjemmesider i Wordpress, webshops i Woocommerce og hele det grafiske grundlag for din virksomhed.

Jeg har i min tid som journalist arbejdet for en bunke ugeaviser, dagblade og branchemedier. Det er den erfaring, jeg bruger til at hjælpe dig med effektive PR-strategier og teknikker til at få de rigtige budskaber til din marketing.

Fra 2015 har jeg holdt mig p√• ‚ÄĚden m√łrke side‚ÄĚ. F√łrst som tekstforfatter p√• reklamebureau. Siden som selvst√¶ndig tekstforfatter og marketingr√•dgiver for flere danske og amerikanske virksomheder. Jeg br√¶nder is√¶r for at hj√¶lpe iv√¶rks√¶ttere og mindre virksomheder med at f√• succes.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.