Whocopied.me

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Overvejer du at starte din eget event bureau eller at organisere dit første professionelle event? Ræk ud til mig og lad mig hjælpe dig med at undgå de fejl jeg begik!

Jeg kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål vedrørende opsætning af et event for første gang. Alt fra billetsystem til valg af den rette lokation.

Du kan skrive til mig bĂĄde pĂĄ dansk og engelsk.


Min profil

Jeg har altid drømt om at starte mit eget event bureau og organisere events som skaber indtryk. For at nå dertil, startede jeg med en bachelor in business and hotel management i Antwerp, Belgien, hvor jeg fik viden inden for gæstfrihed, forretningsøkonomi. lærte 4 sprog (flamsk, engelsk, fransk og spansk) og ledelses færdigheder.

Efter mit studie fandt jeg ud af, at jeg manglede 2 ting for at starte mit egen forretning: Et netværk og erfaring i event ledelse. Så jeg tog en ekstra bachelor i Innovation and Entrepreneurship i Odense, Danmark.

Lige efter mit studie, startede jeg mit første job, som den første nogensinde eventmanager på UCL (University College Lillebælt). Efter 1,5 års arbejde her sagde jeg op og startede mit eget event bureau i 2016. Over de sidste 5 år har jeg været ansat, som en freelance eventkonsulent og en eventmanager for at hjælpe virksomheder og organisationer med at føre deres eventidéer ud i livet og på samme tid udvikle og organisere mine egne events, så som TEDxOdense, det største TEDx event i Danmark.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.