Whocopied.me

Startup WEBbureau

Til dig som foretrækker trygheden ved et mindre hold eksperter, som tænker på din forretning, og kan være med i hele din rejse til vækst. Selv om vi er små, har vi et stort netværk og massiv erfaring, så vi kan trække på vores samarbejdspartnere i udlandet når vi har for meget at lave.

  • Hjemmeside Kr. 4.980,-.
  • Komplet Webløsning Kr. 9.980,-
  • Komplet Webshop Kr. 14.980,-
  • Logo Design med Designmanual Kr. 3.980,-

Priser uden moms og før rabat.

Startup Centrals rabat er pĂĄ 27%.

Dette får du hos Salgsynlighed

For blot 7.185,- (inkl. rabat) leverer vi en komplet løsning så en iværksætter stå klar med Custom Webdesign inklusivt Logo, Brand Identitet og medfølgende designmanual, så i er klare til f.eks. tryk af visitkort, flyers og brevhoved m.m.

Kom godt fra start med en komplet løsning, og få en flot, smart og lynhurtigt website, med tilknyttet grafiker på projektet. Vælg iblandt hundredvis af design varianter på vores hjemmeside, få samtidig dit unikke særpræg og de bedste plugins med i opsætning på WordPress.

  • Wordpress Website
  • WooCommerce Webshop
  • Søgemaskine optimering og link-building
  • Google Ads, Facebook, Twitter, Linkedin, Snapchat, Instagram mm.
  • Influencers

Vi tager vare på online delen, ved at præsentere din virksomhed i et flot webdesign, strukturere og målrette din marketing. Varetager den tekniske del, lige såvel kundekontakten på selve hjemmesiden

Om Salgsynlighed

Først og fremmest leverer vi alt iværksætteren har behov for til sin online del. Med vores solide netværk af andre eksperter og selvstændige, får vi også dygtig hjælp, skulle vi have travlt meget pludselig.

Dernæst er vi iværksætterens og SMB’eres foretrukne bureau. I den tidlige fase kræves der omtanke og dygtig eksekvering. Vores mindre bureau er ledet af erfarne personer, som er teknisk opdateret, og har varetaget større projekter. Så som lancering af Skat’s digitale selvangivelse på Færøerne for snart 15 år siden, til enkeltstående kampagner for restauranter og små service forretninger.

Med vores erfaring kan vi hjælpe iværksætteren med ikke at foretage økonomiske eller strategiske fejl fra start.

Værdigrundlaget i vores marketingsstrategier er bygget på testede teorier, som er udført i vores praksis. I hele vores eksistens har vi fokuseret på interessebaseret marketing, fordi et budskab må skabe relevans. Vi kan derfor sikre at netop iværksætterens budskaber er relevantefor den rigtige målgruppe.

Salgsynlighed | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.