Whocopied.me

Spar penge

Driftsomkostninger er dyre, men det behøver de ikke at være

Blue Header

Spar penge

Der er rigtig mange udgifter ved det at starte og drive virksomhed. Men det behøver der ikke at være. Med et medlemskab hos Startup Central får du eksklusive tilbud fra vores samarbejdspartnere og mulighed for at sparre med mere end 65 coaches, som hver især er specialiseret inden for relevante områder i iværksætter branchen.

Læs mere om medlemskabets priser her.

Det er dyrt at starte virksomhed, men det behøver det ikke at være. Der er mange områder i din virksomhed, hvor du kan spare penge.

Sådan sænker du dine driftsomkostninger

Når man driver virksomhed, er der udgifter til flere administrative løsninger, servicer og meget andet, som man ikke kan undgå. Disse udgifter løber hurtigt op, derfor er det vigtigt at have et overblik over dem og se hvor man kan spare penge.

Hos Startup Central kæmper vi for at gøre det nemt og billigt at være iværksætter. Vi mener, at alle skal have råd til at starte virksomhed og at det skal være så nemt og billigt som muligt.

Find gode tilbud på nødvendige programmer og servicer
Vi har samlet alt det du har brug for, til at starte og drive din virksomhed. Samt forhandlet fordelagtige priser, sĂĄ det bliver sĂĄ billigt som muligt for dig.

Vi har samlet nogle af de bedste programmer og servicer ét sted, der er bl.a. tilbud inden for regnskabsprogrammer, hjemmesider, forsikring og meget mere, se tilbuddene her. Er du i tvivl om, hvilke produkter der bedst dækker dine behov, kan du kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe dig videre på din iværksætterrejse.

Som medlem kan du frit kontakte vores coaches, som har stor erfaring inden for iværksætteri. Eller du kan søge vejledning i vores unikke iværksætternetværk Startup Lounge, hvor iværksættere, erhvervsdrivende og folk med interesse i forretning er klar med gode tips.

Brug kun penge på det, der skaber værdi
Undgå at bruge en masse ressourcer på alt det, som ikke skaber værdi for din virksomhed. Sørg for, at du har forarbejdet i orden, inden du kaster penge efter servicer og programmer. Brug tid på at researche områderne; er der billigere udbydere og skaber det overhovedet værdi for din virksomhed?

PĂĄ den mĂĄde, bruger du kun penge pĂĄ noget, som du reelt har behov for.

Start smĂĄt, start selv
Hvis du gerne vil starte virksomhed, men ikke har ressourcerne til at dække alle virksomhedens behov, kan du starte småt ud, ved bl.a. at gøre arbejdet selv.

  • Markedsføring. Lav din egen markedsføring, start smĂĄt med markedsføring pĂĄ de sociale medier, undgĂĄ annoncer til at starte med, og lær de gratis værktøjer at kende.
  • Hjemmeside. Opret og design din egen hjemmeside. Brug gratis programmer og undgĂĄ programmer med abonnement. Research hvad de forskellige tilbyder og vælg den, som dækker behovene for hvad din hjemmeside skal kunne. Overvej om en hjemmeside er en nødvendighed, er en Facebook virksomhed nok til at starte med?
  • Bogholderi. Du kan spare mange penge, ved at sætte dig ind i alt der har med bogholderi at gøre. Der findes mange gratis udgaver og prøve perioder pĂĄ regnskabsprogrammer, som kan hjælpe med at holde denne dyre post nede.

Hos Startup Lounge kan du få gratis vejledning om, hvordan andre har skabt besparelser i deres virksomhed. Startup Central tilbyder gratis sparring med coaches, som har stor erhvervserfaring, stil dem dine spørgsmål, så du ikke skal bruge penge på eksempelvis advokater.

Udgifter vs. udbytte

Det er vigtigt, at du hele tiden opvejer dine udgifter op mod dit udbytte, da det er her at værdien skabes. Tænk hele tiden på hvad der skaber værdi for dig.

Som medlem hos Startup Central får du værdi for pengene.

SPAR TID OG PENGE PÅ NETVÆRK

Slip for dyre kontingenter til netværksgrupper, du får all-in-one netværk gennem os.

Besparelse:
Op imod 7.000+ kr./ĂĄret

SPAR TID OG PENGE PĂ… PARTNERE

Få de dyre løsninger til iværksættervenlige priser alle kan være med på.

Besparelse:
Op imod 20.000+ kr. første år

SPAR TID OG PENGE PĂ… COACHING

Sparring fra kompetente erhvervsfolk har aldrig været billigere.

Besparelse:
Op imod 30.000+ kr./ĂĄret

 

Du kan læse mere om fradraget her.

Vores samarbejdsaftaler

Vi har allerede lavet fordelagtige aftaler med partnere, sĂĄ du ikke skal bruge dyrebar tid pĂĄ at forhandle aftaler.

Vi indgĂĄr samarbejde med
Startup Central har indgået aftaler med mere end 35 samarbejdspartnere, som favner bredt i servicer og produkter. De dækker alle de behov og nødvendigheder, der er ved at starte og drive virksomhed.

Vi forhandler specialtilbud, rabatter og prøveperioder på alt selvstændige og iværksættere har brug for, så vores medlemmer opnår den største besparelse. Priserne forhandles løbende, for at gøre det så billigt som muligt for vores medlemmer.

Du kan finde servicer og produkter inden for bogholderi, regnskabssystemer, kundeservice, marketingsydelser og meget mere.

SĂĄdan laver vi vores samarbejdsaftaler
Vores samarbejdspartnere udvælges ud fra en række parameter: service og/eller produkt, omdømme, mission og vision, efterspørgsel og deres tilgang til selvstændige og iværksættere.

Vi vælger dem ud fra disse parametre, for at sikre os, at de skaber værdi for vores medlemmer.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.