Whocopied.me

Start din egen virksomhed

Går du med tanker om at blive iværksætter eller selvstændig? Har du styr på alle områderne der skal til for at lykkes?

Blue Header

Start din virksomhed

Vil du gerne starte din egen virksomhed, men mangler overblikket over de mange aspekter der er på området, skal du læse med her.

Det kan v√¶re sv√¶rt at navigere i de mange muligheder og m√•ske en smule skr√¶mmende at starte virksomhed, hvis man ikke har sit forarbejde i orden. Det forberedende arbejde best√•r i at researche: hvordan opstarter du din virksomhed, forretningsplan, √łkonomisk overblik og meget mere.

Hos Startup Central k√¶mper vi for at g√łre det nemt for dig at blive iv√¶rks√¶tter og selvst√¶ndig.

Her giver vi et overblik over alt det du skal have styr på, når du starter egen virksomhed.

At starte virksomhed er nemmere sagt end gjort, her får du en guide til, hvad du skal gøre.
Som virksomhedsejer har du et CVR-nr. Det er et unikt og personligt nr. til din virksomhed. Det kan sammenlignes med et CPR nr.

CVR

CVR st√•r for Det Centrale Virksomhedsregister og er et register, der indeholder informationer om danske virksomheder og selskaber. Alle CVR registrerede virksomheder har et identifikationsnummer, som kan sammenlignes med et personligt CPR-nummer. Registeret indeholder alle grundinformationerne om virksomheden tilknyttet CVR-nummeret, bl.a. navn, adresse, start og evt. oph√łrspunkt, branche og meget mere.

Som udgangspunkt skal alle virksomheder i Danmark have et CVR-nummer, der er dog en undtagelse, virksomheder som omsætter for under 50.000 kr. årligt, er ikke forpligtet til at blive registeret med et CVR-nummer.

Fordelen ved at have et CVR-nummer er, bl.a. at samarbejdspartnere og kunder finder virksomheden troværdig og at virksomhedens udgifter kan trækkes fra i skat.

Få overblikket over hvad CVR koster, hvordan du får et og meget mere.

Selskabsformer

En selskabsform er en m√•de at organisere din virksomhed p√•. Der findes flere forskellige selskabsformer; du skal v√¶re afklaret med, hvordan du vil organisere din virksomhed f√łr du v√¶lger, da der er forskellige krav hver enkel form skal opfylde.

Overordnet er et selskab en selvstændig juridisk enhed. Som udgangspunkt kan kreditorerne kun tage udlæg i indskudskapitalen. Dermed er der ingen personlig hæftelse for ejerne, medmindre disse har stillet garanti for selskabet.

Startup Central anbefaler, at du kontakter en jurist - selvom VIRK har en fyldestg√łrende anvisning, er der mange, som ikke f√•r alle felter udfyldt korrekt. Startup Central har samarbejdspartnere, hvor du, som medlem, kan f√• gode tilbud hos.

Få overblikket over selskabsformerne.

Når du stifter virksomhed, er der forskellige selskabsformer. Man skal stifte den selskabsform, som giver bedst mening for ens virksomhed.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.